Σχεδιαστικά προγράμματα

Σχεδιάζουμε την καταυσκευή σας με ειδικά σχεδιαστικά προγράμματα για να ξέρουμε από πριν το αποτέλεσμα.

Ειδικές προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ειδικες προσφορές μας σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

H pro design, με έδρα στην Νέα Σμύρνη δραστηριοποιείτε από το 1992 και η εμπειρία μας θα σας φανεί πολύτιμη.  Χρησιμοποιούμε πρωτοποριακά υλικά και συστήματα που  ξεχωρίζουν για την ευλεξία τους και λειτουργικότητα τους. Κατασκευάζουμε οτιδήποτε χρειάζεστε για το σπίτι σας όπως ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, έπιπλα μπάνιου, βιβλιοθήκες, έπιπλα τηλεόρασης, γραφεία καθώς και ειδικές κατασκευές που θα θελήσετε.

Στη μοναδικά επιμελημένη έκθεση μας, μπορείτε να επιλέξετε από μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και λάκας για να ταιριάξετε με τον καλύτερο τρόπο την κατασκευή σας στο χώρο σας.

Με ειδικά σχεδιαστικά προγράμματα θα δείτε την κατασκευή σας πριν ξεκινήσει για να βεβαιωθείτε ότι αυτό που επιλέξατε θα σας ικανοποιήσει πλήρως.

Καλύπτουμε όλη την Αθήνα και ιδιαίτερη ευελιξία έχουμε στα Νότια προάστια όπως οι περιοχές Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Αλιμος, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Καλαμάκι,  Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη και γενικά  όλη την ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων τής αττικής.

Στην ιστοσελίδα μας θα δείτε φωτογραφικό υλικό από δουλείες μας σε ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, έπιπλα μπάνιου και ειδικές κατασκευές.