Σχεδιαστικά προγράμματα

Σχεδιάζουμε την καταυσκευή σας με ειδικά σχεδιαστικά προγράμματα για να ξέρουμε από πριν το αποτέλεσμα.

Ειδικές προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ειδικες προσφορές μας σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Εξοπλισμός καταστημάτων - Οικιακές κατασκευές

Καλως ηλθατε στη pro design

H pro design δραστηριοποιείτε από το 1992 με κύριες δραστηριότητες η μελέτη και ο εξοπλισμός καταστημάτων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό καταστημάτων χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά υλικά και συστήματα που ξεχωρίζουν για την ευλεξία τους και λειτουργικότητα τους.

Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες και διακοσμητές και προσφέρουμε λύσεις γρήγορες, απλές και οικονομικές καθώς και ειδικές κατασκευές.

Οι πετυχημένες συνεργασίες της με αλυσίδες όπως Cook Shop,
Bagstories, Omnishop, Παρουσίαση, όπως επίσης και με τις εταιρείες Notos Home, Patseli και άλλες αποδεικνύουν την αξιοπιστία της εταιρείας.

Λειτουργικότητα, αντοχή και υψηλή αισθητική... Το τρίπτυχο της σωστής επιλογής εξοπλισμού βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στα συστήματα της ProDesign,  δείτε φωτογραφίες από δουλειές μας και θα καταλάβετε την εργασία μας.

Οι οικιακές κατασκευές είναι επίσης μία από τις δραστηριότητες της pro design. Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κατασκευή σε ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, έπιπλα μπάνιου καθώς και ειδικές κατασκευές. Στο μοναδικά επιμελημένο ξυλουργείο μας, μπορείτε να επιλέξετε από μεγάλη ποικιλία υλικών χρωμάτων και λάκας για να ταιριάξετε με τον καλύτερο τρόπο την κατασκευή σας στο χώρο σας. Με τη χρήση ειδικών σχεδιαστικών προγραμμάτων μπορούμε να μελετήσουμε τον χώρο σας και να δούμε την κατασκευή πριν καν ξεκινήσουμε.