Σχεδιαστικά προγράμματα

Σχεδιάζουμε την καταυσκευή σας με ειδικά σχεδιαστικά προγράμματα για να ξέρουμε από πριν το αποτέλεσμα.

Ειδικές προσφορές

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τις ειδικες προσφορές μας σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

H pro design, με έδρα στην Νέα Σμύρνη δραστηριοποιείτε από το 1992. Ο εξοπλισμός και η μελέτη καταστημάτων  είναι οι κύριες δραστηριότητες της εταιρίας μας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο σχεδιασμό καταστημάτων χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά υλικά και συστήματα που  ξεχωρίζουν για την ευλεξία τους και λειτουργικότητα τους. Καλύπτουμε κατασκευές για όλη την Αθήνα καθώς και για άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Οι εφαρμογές
Η PRO DESIGN προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον εξοπλισμό εμπορικών καταστημάτων με μοντέρνα και χρηστικά υλικά που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του κάθε χώρου. Πιο συγκεκριμένα, στην πλούσια έκθεση της εταιρίας παρουσιάζονται:
-Εκθετήρια επίδειξης προϊόντων, προθήκες και πάγκοι
-επιτοίχια συστήματα προβολής προϊόντων
-Ράφια  καταστημάτων
-Συστήματα προβολής προϊόντων στη μέση του καταστήματος
-Συστήματα στήριξης, ανάρτησης πινακίδων εντός του καταστήματος
-Έπιπλα και πάγκοι ταμείων
εξοπλισμός καταστημάτων, βιτρίνες και ράφια
-Γόνδολες καταστημάτων και φαρμακείων
-Πάγκοι καταστημάτων
-Βιτρίνες καταστημάτων.Το πελατολόγιο
Οι πετυχημένες συνεργασίες της PRO DESIGN, με αλυσίδες όπως Νότος home, cook shop, bagstories, Omnishop, Παρουσίαση κ.α. αποτελούν ένδειξη της δυνατότητας της εταιρίας να προσφέρει λύσεις σε οποιοδήποτε κατάστημα. Η συνεργασία και ο εξοπλισμός των καταστημάτων Omnishop είναι πολυετής, γεγονός που αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της PRO DESIGN στη μελέτη, στο σχεδιασμό και στον εξοπλισμό της αλυσίδας.